Service En
Ondersteuning

Ons speciale team helpt u graag bij het beheer van uw investering tijdens de levensduur van het apparaat en daarna.

PLANNING T.B.V. APPARAATBEHEER
U kunt op Verathon rekenen voor ondersteuning vóór en na de aankoop

Elke gezondheidszorginstelling is anders. Daarom bieden we een instrument dat gemakkelijk te onderhouden is. Keuze uit onderhoudscontracten die specifiek zijn toegespitst op uw behoeften. En een aantal manieren om u te helpen de kosten laag te houden gedurende de levensduur van uw BladderScan®-instrument. Wat u ook nodig hebt, onze ervaren, regionaal gevestigde klantenservice en onze technische ondersteuningsteams staan klaar om u te helpen. Op locatie of telefonisch, wij helpen u op proactieve wijze de levenscyclus van uw apparatuur te beheren, uw bedrijfstijd te optimaliseren en te focussen op wat het belangrijkst is: uw patiënten.

CONTACT OPNEMEN
Wat hebt u nodig

U erkent het belang van het verminderen van infecties, maar ook de noodzaak om de kosten laag en de patiënttevredenheid hoog te houden. Wij werken vanaf het begin af aan met u samen om de juiste apparatuur en service voor uw instelling uit te zoeken.


Een plan op maat

Elke gezondheidszorginstelling is uniek, met zijn eigen specifieke behoeften en doelstellingen. Daarom werken wij rechtstreeks met u samen om een plan te ontwikkelen dat aan deze behoeften kan voldoen, nu en in de toekomst.


Ondersteuning bij de levenscyclus van uw producten

Houd uw apparatuurgebruik hoog, maar de kosten en storingen laag met proactieve levenscyclusondersteuning. We werken tijdens elke stap met u samen, waarbij we belangrijke mijlpalen en technologische upgrades vaststellen waarmee u een route kunt ontwikkelen naar maximale efficiëntie.

VANDAAG INPLANNEN
Servicepartner-programma

U krijgt de praktische training en tools die nodig zijn om reparaties uit te voeren in uw eigen instelling. Een abonnement op een servicepartnerprogramma verzekert u ervan dat uw personeel ervoor kan zorgen dat uw BladderScan-instrumenten presteren volgens de hoogste normen en volgens uw eigen planning.

CONTACT OPNEMEN
Vijf fabeltjes over blaasscanners voor kopers ontkracht

In dit whitepaper worden de meest voorkomende fabeltjes rond blaasscanners ontkracht. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken als u moet investeren in nieuwe apparatuur.

WHITEPAPER DOWNLOADEN