Training
en Gebruik

Zo wordt u tijdens elke stap
ondersteund door ons team van professionals.

Hulpmiddelen die voor u werken

Voor het verbeteren van de patiëntenzorg is meer nodig dan alleen een geweldig instrument. U hebt ook de kennis nodig om het instrument volledig te kunnen integreren in uw praktijk.

‘Verathons ondersteuning op locatie heeft ons blaaszorgprogramma nieuw leven ingeblazen en ons geholpen ons CAUTI-preventieprogramma te verbeteren.’

Training en ondersteuning op locatie

Of het nu een training voor nieuwe gebruikers of opfriscursussen voor bestaande gebruikers betreft, ons speciale team voor ondersteuning op locatie staat altijd klaar om de cursus te geven die u nodig hebt.

Ook kunt u middelen downloaden om uw eigen trainingen voor het personeel te organiseren, zoals: Datum/tijd-posters voor gebruikstijden, inschrijfvellen, certificeringen voor professionele competentie en uitgebreide overzichten en vragenlijsten.

Naast het bieden van educatie, kan ons team met u samenwerken om manieren te ontdekken waarop deze technologie van nut kan zijn voor uw gehele zorginstelling. Wij helpen u een plan ontwikkelen dat uw gebruik van de BladderScan® optimaliseert en uw activiteiten stroomlijnt, zodat u optimaal kunt profiteren van ons systeem.

DE POTENTIE VAN ONS BLADDERSCAN-SYSTEEM
VOLLEDIG BENUTTEN?

Video met documentatie

Zo werkt BladderScan i10

Een uitgebreide video over het gebruik van BladderScan i10™. Een handige video om uw vaardigheden op te frissen of voor een praktijktraining voor uw personeel.

Zo werkt
BladderScan Prime Plus

Een uitgebreide video over het gebruik van BladderScan® Prime Plus™. Een handige video om uw vaardigheden op te frissen of voor een praktijktraining voor uw personeel.

Belangrijke voorwaarden bij het scannen

Deze video laat technieken zien waarmee u uitstekende resultaten met uw BladderScan-apparatuur behaalt. De video is ideaal voor een praktijktraining voor uw personeel of voor het aanleren van de basistechnieken voor het scannen van de blaas.