BLADDERSCAN BVI 6100

Blaasvolume-instrumenten

Het BladderScan BVI 6100-blaasvolume-instrument, met VMODE®-technologie, is een draagbaar 3D-ultrageluidsintrument dat het urineblaasvolume en het restvolume na urineren (post-void residual of PVR) bij volwassen patiënten snel, nauwkeurig en op niet-invasieve wijze meet om zorgverleners te helpen bij het diagnosticeren, beheren en behandelen van een stoornis in de urine-uitstroom.

BLADDERSCAN® BVI 6100-ONDERDELEN

VEELGESTELDE VRAGEN OVER BLADDERSCAN BVI 6100

Is het mogelijk om onderzoeksgegevens van de BladderScan door te sturen naar EMR-systemen?

Sommige BladderScan-instrumenten, zoals apparaten uit de 6000- en 9000-serie, kunnen onderzoeksgegevens verzenden naar diverse EMR-systemen met behulp van het Scan Point-beeldmanagementsysteem. Voor meer informatie over deze functie raadpleegt u de juiste bedienings- en onderhoudshandleiding (beschikbaar via bladderscan.com) of via scan point.com.

Kan de BladderScan BVI 3000 worden gebruikt bij pediatrische patiënten?

De BVI 3000 is niet bedoeld of ontworpen voor gebruik bij pediatrische patiënten. Het BVI 9400-instrument heeft echter een modus voor kleine kinderen die speciaal is ontworpen voor gebruik bij pediatrische patiënten.

Is kalibratie vereist bij BladderScan-instrumenten?

Periodieke kalibratie van BladderScan-instrumenten is vereist om nauwkeurige onderzoeksresultaten te garanderen. De vereiste frequentie voor kalibratie is afhankelijk van uw Total Reliability-serviceplan. Voor kalibratievereisten van uw specifieke BladderScan-instrument raadpleegt u de betreffende bedienings- en onderhoudshandleiding, beschikbaar via bladderscan.com.

Kunnen BladderScan-instrumenten op locatie worden gekalibreerd?

Ja. Als u over de kalibratieset en Scan Point met QuickPrint beschikt, kunt u snel en gemakkelijk uw eigen BladderScan-instrumenten kalibreren. U kunt de instrumenten ook naar een Verathon-servicecentrum sturen.

Hoe moet ik mijn BladderScan-instrument reinigen en desinfecteren?

BladderScan-instrumenten moeten voor gebruik en na elk patiëntonderzoek worden gereinigd en gedesinfecteerd. Het instrument mag alleen worden gereinigd en gedesinfecteerd aan de hand van de goedgekeurde processen die in uw bedienings- en onderhoudshandleiding worden beschreven (beschikbaar via bladderscan.com). De reinigings- en desinfectiemethoden worden aanbevolen op basis van de compatibiliteit met het materiaal van de onderdelen.

Zijn de accu’s van de instrumenten van de BladderScan BVI 6000-serie te vervangen?

Ja. Als de accu van het instrument niet meer kan worden opgeladen of als het vaak moet worden opgeladen, kunt u de accuvervangingsset voor de lithium-ionaccu voor de BladderScan BVI 6000 bestellen. Instructies voor het vervangen van de accu’s worden meegeleverd met de vervangingsset.

Is het Scan Point-beeldmanagementsysteem vereist bij het gebruik van een BVI 6100- of BVI 6400-instrument?

Nee, het Scan Point-beeldmanagementsysteem is niet vereist om een instrument uit de BVI 6000-serie te gebruiken.

Is het mogelijk om een BVI 3000-onderstel te combineren met een BVI 9400-instrument?

BladderScan-onderstellen zijn specifiek ontworpen voor gebruik met de bijbehorende instrumenten.

Mag ik zelf onderdelen kopen om BladderScan-apparatuur te onderhouden?

Verathon stelt geen bedradingsschema’s, onderdelenlijsten, beschrijvingen of andere gegevens beschikbaar die nodig zijn voor het repareren van het instrument of de bijbehorende accessoires. Klanten met een Premium-garantie kunnen een leenapparaat krijgen en hebben opties voor gratis verzending die verschillen afhankelijk van het serviceplan. Neem contact op met uw plaatselijke Verathon-vertegenwoordiger of Verathon Customer Care voor meer informatie.

Mag ik een tweede sonde voor mijn instrument uit de BladderScan BVI 3000- of BVI 9000-serie aanschaffen zonder een tweede console aan te schaffen?

Ja. Neem contact op met uw plaatselijke Verathon-vertegenwoordiger of Verathon Customer Care voor meer informatie.

Is er een klinische competentiechecklist voor gebruikers van de BladderScan BVI 3000?

Ja. Neem contact op met uw plaatselijke Verathon-vertegenwoordiger of Verathon Customer Care voor een exemplaar van de checklist voor de BVI 3000.