TRAINING EN
GEBRUIK

Een scala van hulpmiddelen
die voor u werken.

Voor het verbeteren van de patiëntenzorg is meer nodig dan alleen een geweldig instrument. U heeft ook de kennis nodig om het instrument volledig te kunnen integreren in uw praktijk. Ervaar hoe ons team van professionals u bij elke stap ondersteuning biedt.

   Verathon’s ondersteuning op locatie heeft ons blaaszorgprogramma nieuw leven ingeblazen en ons geholpen met de verbetering van onze blaasweginfectie preventiepraktijken.,,

— Jonathan Kuehn, BSN, RN-BC
    Aspirus Wausau Hospital

Op Locatie Training en ondersteuning

De BladderScan is eenvoudig te gebruiken door een getrainde medische professional – geen echografist nodig. Of u nu nieuwe personeelsleden moet trainen of bestaande medewerkers een opfriscursus aanbiedt, onze experts bieden de training op locatie die u nodig heeft om ervoor te zorgen dat uw team op de hoogte is van alle mogelijkheden van het instrument.

Naast het bieden van educatie, kan ons team gezamelijk met u samenwerken om te bepalen waar en hoe deze technologie van nut kan zijn voor uw gehele zorginstelling. Gezamelijk kan een plan worden ontwikkel dat uw gebruik van de BladderScan optimaliseert en uw activiteiten stroomlijnt, zodat u optimaal kunt profiteren van ons systeem.

WILT U HET VOLLEDIG POTENTIEEL BENUTTEN VAN ONS BLADDERSCAN-SYSTEEM?
NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP EN PLAN EEN CONSULT OP LOCATIE.

NEEM CONTACT OP