Mogelijk gemaakt door ImageSense – een baanbrekend algoritme dat gebruik maakt van uit de praktijk gebasseerde klinische gegevens, deep learning en kunstmatige intelligentie technologie en de nieuwe norm voor nauwkeurigheid:

± 7,5% bij volumes groter dan 100 ml
± 7,5 ml bij volumes kleiner dan 100 ml

ImageSense analyseert automatisch meer dan 900 scan lijnen met scangegevens per scan om zo de locatie, grootte en vorm van de blaas precies en consistent te detecteren en te definiëren. Het vergelijkt de gelezen data (in totaal twaalf 2-D echo afbeeldingen per scan) met ons deep learning netwerk om de blaaswand segment per segment te traceren. Volledig automatisch wordt het 3D volume berekend voor alle patiënttypes en anatomieën met ongeëvenaarde nauwkeurigheid.*

ImageSense, gecombineerd met geautomatiseerde VMODE® 3D-volumemeting, vereist geen handmatige uitwaaiering van de sonde, beperkt gebruikersfouten en optimaliseert het bedieningsgemak.

*Nauwkeurigheidsspecificaties, in vergelijking met eerdere BladderScan-systemen, gaan er vanuit dat Prime Plus volgens de vermelde instructies wordt gebruikt voor het scannen van een kunstblaas (fantoom) met vergelijkbaar weefsel.

ImageSense IN ACTIE


ImageSense bekijkt ultrageluidsbeelden en omringend weefsel als één geheel en vergelijkt ingevoerde gegevens in het netwerk om blaaswandgrenzen vast te stellen. Vervolgens traceert het de grenzen van de blaas inhoud segment per segment, voor alle 12 echo afbeeldingen per scan, en berekent het 3D-volume. Het verkrijgen van de 12 echo afbeeldingen en de 3D-volume berekening gaat volledig automatisch.

De Prime Plus-gebruikersinterface maakt het scannen gemakkelijker en sneller dan ooit door zich automatisch aan te passen aan verschillende patiëntmodi, zoals man, vrouw en klein kind.

VRAAG EEN DEMO AAN

KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE VOOR BLAASVOLUME METINGEN

DOWNLOAD DE PDF