ImageSense-
Technologie

Zekerheid met elke scan en elke patiënt

De technologie van ImageSense zorgt ervoor dat BladderScan® artsen voorziet van de betrouwbare metingen die nodig zijn.

Als u beslissingen maakt om infectie te helpen voorkomen, moet u zeker zijn van het gemeten blaasvolume. Altijd. ImageSense is een gepatenteerd “KI-algoritme” van Verathon®, dat gebruik maakt van echte data om, automatisch, zekerheid te geven in de besluitvorming.

ImageSense detecteert en definieert consistent de blaaslocatie, -grootte en -vorm voor alle volwassen en pediatrische patiënttypen en anatomieën, waarbij de gebruiker door intuïtieve interfaces langs alle stappen wordt geleid:

  • BladderTraqvoor automatisch en realtime lokaliseren van de blaas

  • VMODE®-technologie stelt artsen met verschillende vaardigheden in staat om het blaasvolume in één stap nauwkeurig te meten door aanwijzen-en-klikken, en wel in minder dan vijf seconden

Wanneer kritische beslissingen worden genomen, biedt ImageSense een belangrijk voordeel.

ImageSense in actie

ImageSense bekijkt ultrageluidbeelden en omringend weefsel als één geheel en vergelijkt de ingevoerde gegevens met het geïntegreerde neurale netwerk om blaaswandgrenzen vast te stellen. Vervolgens traceert het deze grenzen segment per segment, op 12 vlakken, en berekent automatisch het 3D-volume.

De gebruikersinterfaces van BladderScan i10 en Prime Plus maken het scannen gemakkelijker en sneller dan ooit, doordat ze zich automatisch aanpassen aan verschillende patiëntmodi, zoals man, vrouw en klein kind.

KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE BIJ BLAASVOLUME