OVER VERATHON

Wij zijn Verathon. Trots om innovatieve en gespecialiseerde medische oplossingen te leveren die zorgverleners in staat stellen om het leven van patiënten te verbeteren en te verlengen.

Preferred Partner

Een bedrijf waar klanten graag mee samenwerken; een bedrijf van hoge kwaliteit in de ogen van onze klanten.

Winning Culture

Een plek waar toptalent wil werken. We hebben geweldige teamleden die steeds beter worden. We ontwikkelen ons talent en hun leiders.

Wereldwijd

Een echt wereldwijd bedrijf; waar meer dan 40% van de omzet van buiten de VS komt.

Betrouwbare groei

Consistente, winstgevende groeionderneming op een traject dat meer dan verdubbelt.

Innovation Leader

Erkend leider in productinnovatie die een impact op het leven van mensen hebben. Producten die het verschil maken.

Van garage naar wereldleider

Verathon begon in 1984 als kleine starter en is nu met meer dan 500 werknemers in meer dan 60 landen en regio’s wereldleider op het gebied van de productie van medische apparatuur. Onze visie is gelijk gebleven: het bieden van innovatieve, unieke producten en service.

Leiders in blaasvolumemetingen en luchtwegbeheer

 • BladderScan®

  Verathon is een pionier op het gebied van blaasvolumemetingen via echografie. Daarnaast hebben we in de loop der jaren met trots oplossingen gevonden om het aantal infecties te verminderen en de efficiëntie te optimaliseren voor gebruikers overal ter wereld.

  Vanwege onze toewijding aan innovatie is Verathon nog steeds een wereldleider. Met onze grondige kennis van de gezondheidszorg helpen we zorgverleners het maximale uit hun aankoop van Verathon te halen.

 • GlideScope®

  Verathon heeft de eerste videolaryngoscoop ontwikkeld, waardoor gezondheidszorgverleners de mogelijkheid kregen om snel te intuberen met een duidelijk beeld van de luchtweg van alle patiënten, zowel kinderen als volwassenen.

  In de loop van de tijd heeft Verathon het originele GlideScope-model continu verbeterd, waarbij innovaties zijn ontwikkeld die de intubatietijd significant verminderen en bijdragen aan een mogelijk slagingspercentage van 100% bij de eerste poging.

WIJ ONTWERPEN EN PRODUCEREN ONZE PRODUCTEN IN BOTHELL, WASHINGTON EN BURNABY B.C.

Initiatieven van Verathon

LEIDERSCHAP MET INTEGRITEIT

Ons uitvoerende managementteam gebruikt de passie voor innovatie in de gezondheidszorg voor het vormgeven van de toekomst van Verathon en de sector.

MEER INFORMATIE

TOEWIJDING AAN SERVICE

Tijd is essentieel voor onze klanten en hun patiënten. Daarom doen wij er alles aan een snelle klantenservice te leveren.

MEER INFORMATIE

Voortdurend op zoek naar nieuwe technologieën. Wij passen kunstmatige intelligentie toe in onze ultrasoon echo apparatuur en we brengen nieuwe producten op de markt voor luchtwegbeheer.

Onze waarden
 • SAMEN WINNEN

 • KLANT STAAT CENTRAAL

 • CONTINUE VERBETERING ZORGT VOOR CONCURRENTIEVOORDEEL

 • WIJ ZIJN OPRECHT

 • BETER EN ANDERS ZIJN

 • GOEDE DINGEN DOEN – DE DINGEN GOED DOEN

 • Plezier in je werk